accordis-final_Accordis_IrisDuvekot-1030

Academie Meer met Applicat...

In deze training leer je nog meer over het beheer van Nedap Ons!

Tijdens deze verdiepende training, leer je meer over het beheer van Nedap Ons. Er wordt dieper ingegaan op een aantal modules wat betreft inrichting en bouwen van onderdelen.

2 dagen

Applicatiebeheerders Ons

€ 649,- p.p.

Online

In deze tweedaagse training verdiepen we ons verder in het beheer van Nedap Ons.

Het volgen van deze training is essentieel om de bedrijfskritische applicatie die Nedap Ons is, effectief te beheren. Na deze training kun je Nedap Ons goed inrichten voor jouw organisatie, waardoor de efficiëntie verbetert, fouten geminimaliseerd worden en de zorgprocessen beter ondersteund worden

Theorie en praktijk

De training duurt twee dagen en tijdens deze dagen staan verschillende onderdelen/modules centraal.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. De trainer geeft uitleg over de verschillende mogelijkheden en zelf ga je aan de slag met opdrachten in een scholingsomgeving.

Dit is een verdiepende training voor applicatiebeheerders die meer willen doen met Nedap Ons. Tijdens deze ‘Meer met applicatiebeheer’ training, gaan we dieper in op verschillende onderwerpen van de inrichting, maar we behandelen ook specifieke modules die niet in de basistraining aan bod zijn gekomen. Kennis van de “voorkant” van Ons en basiskennis van Ons applicatiebeheer is een must.

Data

04 december van 09:30 tot 16:00
11 december van 09:30 tot 16:00

Modules

Zo ziet het programma van de
‘Meer met applicatiebeheer’ training eruit:

Dag 1Dag 1

  • Ons Tags
    • Ons Tags is een module om sjablonen te kunnen maken voor het genereren van brieven en lijsten. Hierin leer je het opbouwen van de tags en sjablonen.
  • Zorgpaden
    • Ons Zorgpaden is bedoeld om zorgtrajecten samen te stellen op modulaire wijze met het gebruik van bouwstenen. In de training zullen we een kijkje nemen in het gebruik en de inrichting van zorgpaden. 

Dag 2Dag 2

  • Ons Formulierenbeheer/Klinimetrie
    • Met Ons Formulierenbeheer kan je klinimetrische vragenlijsten bouwen. Deze kan je vervolgens in je Ons omgeving plaatsen. In deze training gaan we in op de onderdelen van het bouwen. 
  • Ons Autorisatie (verdieping)
    • In de basistraining is ONS Autorisatie aan bod gekomen. Hierin is het gegaan over het maken van standaard rollen. In deze training gaan we door op die inrichting. Hierbij wordt bereik en automatische rollen verder opgepakt.
  • Ons Financieel/Financieel Dashboard
    • Ons Financieel is een module waarin je factuur en declaratiegegevens kunt zien en monitoren. We gaan in de training in op het gebruik en het configureren van deze module.  

Direct inschrijven

Direct contact

Direct inschrijven

Klaar om meer uit Nedap Ons Applicatiebeheer te halen? Wil je meer inzicht krijgen en jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling.

Cursist 1

Cursist toevoegen

Cursist verwijderen